Πέμπτη, Ιανουαρίου 01, 2009

Νεοταξικές τεχνολογίες και μαύρα προγράμματα

Σπάνια συνέντευξη του δημοσιογράφου Νικ Κουκ με τον επικεφαλή της διαβόητης ομάδας SkunkWorks του αεροδιαστημικού κολοσσού Lockheed Martin, Τζακ Γκόρντον.

"Η αίτηση μου για μια συνέντευξη με τον Τζακ Γκόρντον, τον επικεφαλή της Skunkworks, επιτέλους εγκρίθηκε. Έλαβε χώρα στο γραφείο του, στην καρδιά της αυτοκρατορίας του - ένα υπόστεγο που κυριαρχούσε μέσα στη μέση της ερήμου για μίλια.
Στα 23 χρόνια της καριέρας του με την εταιρεία, μου ανάφερε ότι δούλεψε για 15 'πραγματικά ιπτάμενα σκάφη' - αλλά ουσιαστικά, μπορούσε να μιλήσει μόνο για 12 από αυτά.
Κατόπιν τον ρώτησα πόσα από αυτά τα υπόλοιπα 3 έχουν να κάνουν με τεχνολογία αντιβαρύτητας.
Ο Γκόρντον δεν αποκάλυπτε τίποτα, αλλά υπήρχε μια ενήμερη υπόθεση μέσα στην βιομηχανία ότι ένα από αυτά είναι το Aurora, το "ταχύ σκάφος" που έβλεπαν διάφοροι άνθρωποι ως ένα παλλόμενο φως πάνω από τους ουρανούς των νοτιοδυτικών πολιτειών.
Το Aurora επίσης συνδέθηκε με το σκοτεινό τριγωνικού σχήματος σκάφος που εντοπίστηκε πάνω από τη Βόρεια θάλασσα από εκπαιδευμένους παρατηρητές το 1989."

Καλλιτεχνική πιθανολογούμενη απεικόνιση του διαβόητου υποτροχιακού υψηλών επιδόσεων κατασκοπευτικού αεροδιαστημοπλοίου Aurora: