Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2009

Η Μεγάλη Απάτη για την Υπερθέρμανση

Παρατηρούμε στις μέρες μας ένα όλο και αυξανόμενο τρομολαγνικό κατασκευασμένο "κλίμα" από τα κυρίαρχα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. (Μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια) που αφορά τις λεγόμενες «Κλιματικές Αλλαγές». Μια αόριστη ορολογία που καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα δηλαδή ότι και αν συμβεί στο μέλλον, διότι το κλίμα συνεχώς έτσι κι’αλλιώς αλλάζει, είναι από τη φύση του δυναμικό! Αυτή η προπαγανδιστική ορολογία ήρθε τα τελευταία χρόνια να αντικαταστήσει τη λεγόμενη «παγκόσμια υπερθέρμανση» και τα σενάρια της, αφού έτσι κι’αλλιώς τα τελευταία 10 χρόνια η παγκόσμια θερμοκρασία δεν αυξάνεται αλλά αντίθετα παρουσιάζει μια σταθεροποιημένη και ελαφρώς πτωτική τάση όπως δείχνουν οι κλιματολογικοί δορυφόροι!!
Τα κυρίαρχα ΜΜΕ δεν αφήνουν να παρουσιαστεί και φιμώνουν την αντίθετη άποψη, ενώ βρίσκονται όλα ως διαβολική σύμπτωση συντονισμένα να κατηγορούν τον άνθρωπο ως τον μόνον υπαίτιο για οποιαδήποτε κλιματική αλλαγή!! Κάτι που βέβαια εξυπηρετεί ανώτερες πολιτικές σκοπιμότητες του ΟΗΕ και μεγαλοκαρχαριών όπως η δυναστεία διεθνών τραπεζιτών Ροτσιλντς καθώς ο γόνος της μαζί με πολιτικάντηδες γλύφτες της «ελίτ» (Αλ Γκόρ κλπ) βρίσκεται πίσω από την όλη παράσταση ΣΟΟΥ «Ημέρα της Γης» και λοιπές προπαγανδιστικές αηδίες πειθαρχίας και κατατρομοκράτησης της μάζας.
Όμως τα «Κυρίαρχα ΜΜΕ» δεν υπολόγισαν τον …ξενοδόχο.
Και αυτός είναι το ακόμα άναρχο και σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτο διαδίκτυο.
Ορίστε λοιπόν η αντίθετη άποψη που κρύβουν επιμελώς από σας οι προπαγανδιστές της Νέας Τάξης.Η Μεγάλη Απάτη για την Υπερθέρμανση Μέρος 2o

Η Μεγάλη Απάτη για την Υπερθέρμανση Μέρος 3o

Η Μεγάλη Απάτη για την Υπερθέρμανση Μέρος 4

Η Μεγάλη Απάτη για την Υπερθέρμανση Μέρος 5

Η Μεγάλη Απάτη για την Υπερθέρμανση Μέρος 6

Η Μεγάλη Απάτη για την Υπερθέρμανση Μέρος 7

Η Μεγάλη Απάτη για την Υπερθέρμανση Μέρος 8

Η Μεγάλη Απάτη για την Υπερθέρμανση Μέρος 9 (Τέλος)


Και παρακάτω η ...παρωδία της όλης υπόθεσης, καθώς το γέλιο μακραίνει τη ζωή και η σάτυρα πολλές φορές περνά πιο ωραία ορισμένα νοήματα... απολαύστε το!