Κυριακή, Μαΐου 09, 2010

Μέσα στο μυαλό ενός σιωνιστή.

Δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη διάθεση υπεράσπισης του Αλεξ Τζοουνς γιατί ο ίδιος έχει το δικό του ΜΜΕ και μπορεί να υπερασπιστεί κάλλιστα τον εαυτό του. Ο Αλεξ Τζόουνς όμως στην πορεία της καριέρας του έχει κατηγορηθεί για πολλά πράγματα και από πολλούς και διάφορους ανθρώπους. Αλλά να κατηγορείτε ως σιωνιστής (ή ως αντισημίτης όπως επίσης τον κατηγορούν αρκετοί όταν καταφέρετε ενάντια στο Ισραήλ!!!) οπωσδήποτε ξεφεύγει της κοινής λογικής και της κριτικής σκέψης και μια τέτοια κατηγορία λειτουργεί δολίως ως προπέτασμα αποπροσανατολιστικού καπνού για να αποκρύψει την σπουδαία προσφορά αυτού του ανθρώπου στο κίνημα για την αλήθεια της 11ης Σεπτεμβρίου και στα λοιπά ειρηνιστικά κινήματα και κινήματα αλήθειας για την Νέα Τάξη Πραγμάτων που αναπτύχθηκαν την τελευταία δεκαετία στις ΗΠΑ και παγκοσμίως. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ανεξάρτητα από τις προσωπικές του απόψεις και από τα όποια λάθη μπορεί να έχει κάνει κατά καιρούς, έχει πετύχει πρωτοποριακές μεθόδους ενημέρωσης, εκπληκτικές αποκαλύψεις και πρωτοποριακές μεθόδους αντίδρασης και διαμαρτυρίας για την εποχή μας. Οπωσδήποτε έχει άποψη, σωστή ή λάθος δεν την εξετάζουμε εδώ. Έχει το θάρρος όμως να την διατυμπανίζει και τουλάχιστον δεν είναι ένας πακεταρισμένος δημοσιογράφος του συρμού με πακεταρισμένη κασετοποιημένη political correct άποψη της λεγόμενης «κοινής γνώμης» που την τροφοδοτούν τα μεγαλοκάναλα και οι μεγαλοβαρώνοι των ΜΜΕ των ΗΠΑ με σκοπό το πλύσιμο του εγκεφάλου των θεατών με αυτά που θέλει να προωθήσει η κυβέρνηση. Και αυτό λέει πολλά και αυτό κάνει και την ουσιώδη διαφορά στην τελική.

Κλείνοντας ας δούμε ένα ακόμα μικρό αλλά χαρακτηριστικό δείγμα για το πόσο άστοχες ατυχείς και παραπλανητικές είναι αυτές οι κατηγορίες εναντίον του για δήθεν σιωνιστική ιδιότητα. (κατηγορίες που σε ορισμένες περιπτώσεις εκτοξεύονται εναντίον του ακόμα και από ορθόδοξους εβραίους, ξαφνικά εκχριστιανισθεντες!!!)

Στο παρακάτω άρθρο της κεντρικής ιστοσελίδας του Alex Jones και του Συνεργάτη του Paul Joseph Watson αναφέρονται τα εξής.
http://www.infowars.com/israel-using-depleted-uranium-against-gaza-victims/
Γίνεται λόγος και καταγγελία για χρήση απαγορευμένων όπλων όπως βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου εναντίον των θυμάτων στην επίθεση του Ισραήλ εναντίον των παλαιστινίων της Γάζας.

Israel’s use of depleted uranium against victims of the Gaza bombing campaign provides further evidence that war crimes are being committed with the tacit approval of both the current administration as well as president elect Barack Obama.

Η συγκεκριμένη καταγγελία χαρακτηρίζεται από τον Alex Jones και την ιστοσελίδα του ως απόδειξη των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ που διέπραξε το Ισραήλ εναντίον των παλαιστινίων της Γάζας με την έγκριση της κυβέρνησης των ΗΠΑ του Μπαρακ Ομπάμα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

(αυτό επίσης ως απάντηση σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι ο Τζοουνς υποστηρίζει δήθεν την κυβέρνηση των ΗΠΑ!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν. Ήταν ο μόνος που αμέσως έβγαλε DVD θίγοντας και κατακρίνοντας τον Μπάρακ Ομπάμα και την κυβέρνηση του)

Κατά τη διάρκεια εκείνων των τραγικών γεγονότων και μετά η κεντρική ιστοσελίδα του Jones συνεχίζει να βρίθει από καταγγελίες για χρήση απαγορευμένων όπλων του Ισραήλ εναντίον των παλαιστινίων της Γάζας, όπως ο λευκός φωσφόρος, τη στιγμή που αρκετά από τα μεγαλοκάναλα και τα ΜΜΕ του συρμού κρατούσαν ….«πολιτικά ορθή» στάση επιμελούς απόκρυψης αυτών των εγκλημάτων...
http://www.infowars.com/cynthia-mckinney-letter-from-an-israeli-jail/
http://www.infowars.com/unconventional-weapons-against-the-people-of-gaza/
http://www.infowars.com/israel-bombs-un-gaza-headquarters-with-white-phosphorus/

Θα τα έγραφε όλα αυτά ένα Σιωνιστικό και φιλοεβραικό ΜΜΕ (όπως κατηγορούν τον Alex Jones);; Και μάλιστα κατα τη διάρκεια εμπλοκής του Ισραήλ σε πολεμική σύρραξη;;

Απάντηση: Όχι βέβαια.

Θα τα απέκρυπτε επιμελώς. Εάν έβγαζε αναγκαστικά κάτι, τότε αφενός θα το περνούσε στα ψιλά αφετέρου θα προσπαθούσε να το δικαιολογήσει ως δίκαια και αναγκαστική πράξη αυτοάμυνας και οπωσδήποτε δεν θα το ονόμαζε "εγκλημα πολέμου".


Αφήνοντας τον Τζοουνς στην ησυχία του ... πηγαίνοντας τώρα στο παρακάτω βίντεο του youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=k16QO-YUwRI
όπου δικαίως θίγει ως έγκλημα πολέμου την επίθεση του Ισραήλ με λευκό φωσφόρο εναντίον σχολείου όπου διέμεναν παιδιά των παλαιστινίων και τα οποία πέθαναν με φριχτά εγκαύματα.

Σχολιάζει ένας χρήστης, προφανώς ελληνοεβραίος ως εξής
VoltiView:
aaa
den xereis gia tis alles photo
autes tis wraies me tous olmous mesa sta sxoleia kai ta paidia-anixneutes twn aravwn

Εννοήσατε τώρα κυρίες και κύριοι της συμπαθούς κατά τ'άλλα πατριωτικής ιστοσελίδας Φιλούμενος την διαφορά ενός πραγματικού σιωνιστή από ενός ανθρώπου που προσπαθεί (το καταδύναμιν) να δει τα πράγματα δίκαια μέσα σε αυτό το χάος;; (όπως στην περίπτωση μας ο Alex Jones);;

Εάν όχι τότε το ιστολόγιο θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να σας βοηθήσει.

O πωρωμένος σιωνιστής ΠΑΝΤΑ εφευρίσκει δικαιολογίες για την (ανύπαρκτη) συνείδηση του, ώστε να παρουσιάσει τα κάθε λογής εγκλήματα γενοκτονίας που διαπράττουν εναντίον του παλαιστινιακού λαού και άλλων λαών, ως δήθεν δίκαιες και αναγκαστικές πράξεις αυτοάμυνας του ...εκλεκτού λαού του Θεού, Ισραήλ (!!!) , τηρώντας πιστά το σιωνιστικό δόγμα:
"ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" (!!!) .

Παρακάτω ο ίδιος σιωνιστής ελληνοεβραίος ξεδιάντροπα σχολιάζει:

to iran tha noiwsei ti sumainei na exeis polhs san tin xirosima
exoume ta 8pla purinika apo autous kai 2h anti-purauliki aspida
auto elipe...na mas ksepernagan merikoi guftoi pou nwmizoun oti einai aryoi perses

Επιβεβαιώνοντας το παρόν ιστολόγιο στην προηγούμενη του ανάρτηση για τη παρανοϊκή πολεμοκάπηλη στάση τους έναντι του Ιραν από πλευράς ενός ακραιφνούς σιωνιστή και φυσικά από την επίσημη πλευρά του Ισραήλ.
Παραδόξως ο συγκεκριμένος παραδέχτηκε ανεπίσημα και στο youtube ύπαρξη όπλων μαζικής καταστροφής από πλευράς Ισραήλ αν και επισήμως οι σιωνιστές και το Ισραήλ κάνουν ότι μπορούν για να αποφύγουν την πλήρη αποκάλυψη του πυρηνικού τους οπλοστασίου. Δεν υπογράφουν τις σχετικές συνθήκες, αποφεύγουν τους επιθεωρητές κλπ, με την κάλυψη φυσικά των ΗΠΑ.
(Για περισσότερα, δες άρθρο: http://www.david-morrison.org.uk/iran/iran-israel-double-standard.htm , Israel conceals)

Φυσικά τα πυρηνικά τους όπλα θα τα ρίξουν στο Ιραν και δεν θα είναι μέγιστο έγκλημα πολέμου αλλά θα είναι δίκαιο και σωστό….(!!!) καθώς για μια ακόμα φορά θα πρόκειται για δίκαια πράξη αυτοάμυνας (!!!)
Διαβάστε και εννοήστε το …μυαλό ενός ακραιφνούς σιωνιστή:

amuntika tha ta xrisimopoihsoume fusika
pote epithetika
auto sumainei alwste kai Tzahal(tzva hahagana leYisra'el=stratos gia tin AMYNA tou Israhl)


Τα συμπεράσματα στον αναγνώστη.

ΥΓ.
Το ιστολόγιο δεν αναφέρθηκε αρχικά στην ιστοσελίδα σας διότι πρόκειται για γενικό φαινόμενο ξένων και ελληνικών ιστοσελίδων (στο youtube και αλλού). Δεν υπήρξε λοιπόν νόημα να γίνει αυτή η αναφορά. Εφόσον όμως σας έπιασε ξαφνική κρίση ευθιξίας και συνεπαγόμενα θίξατε και ειρωνευτήκατε αυτό το ιστολόγιο θα υπάρξει και η απάντηση. Όμως θερμή παράκληση. Την επόμενη φορά που θα παραθέσετε άρθρο από το ιστολόγιο να το παραθέτετε αυτούσιο και με αναφερόμενη την πηγή. Είναι αντιδεοντολογικό αυτό που κάνατε και οδηγεί σε αποπροσανατολισμό των αναγνωστών.
Και κρατήστε τις τρίχες της κεφαλής σας. Μπορεί να σας χρειαστούν στο μέλλον για αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν στον κόσμο καθημερινά και με αυτά που διαβάζουμε στο διαδίκτυο από ανευθυνουπεύθυνες ιστοσελίδες και όχι μόνον..

ΥΓ2.
Όσον αφορά για την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου ο Alex Jones ήταν από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που επέμεναν έντονα στην παρουσίαση δυο κομβικών ειδήσεων αυτών των γεγονότων. Η μία από αυτές ήταν η σύλληψη των Ισραηλινών …"τουριστών" που πανηγύριζαν χοροπηδούσαν και χασκογελούσαν ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσαν από ασφαλή απόσταση τους φλεγόμενους πύργους (!!!). Η άλλη ήταν το ξεσκέπασμα της επίθεσης με γράμματα που περιείχαν βάκιλο του άνθρακα. Και στις δυο περιπτώσεις φαίνεται να εμπλέκονται σιωνιστές. Όμως μη βλέπετε το θάμνο και χάνετε το δάσος. Σύμφωνα με την έρευνα του ιστολογίου ο ανώτερος ενορχηστρωτής της επίθεσης δεν ήταν το Ισραήλ αλλά η ίδια η NSA της οποίας πράκτορας της ήταν ο Τιμοθεος Οσμάν γνωστός αλλιώς και ως «Μπιν Λαντεν». Το Ισραήλ μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένα ενδιάμεσο στάδιο ως κομβικό σημείο μεταξύ των υπηρεσιών Δύσεως και υπηρεσιών ανατολής (Πακιστάν ISI) με τελικούς φανερούς εκτελεστές (scape goats) τους Ισλαμιστές της Αλ Κάιντα.