Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21, 2008

Σχέδιο επαναφοράς μοναρχών στα Βαλκάνια : Εισαγόμενοι Σωτήρες!

Ανακαλύψαμε στο περιοδικό ΝΕΜΕΣΙΣ του Αυγούστου 1999 το παρακάτω άρθρο-αποκάλυψη. Επειδή το βρήκαμε πολύ ενδιαφέρον για τις εξελίξεις που αναμένονται άμεσα στην περιοχή των Βαλκανίων σας
το παραθέτουμε αυτούσιο:


«Με τον κωδικό "Εισαγόμενοι Σωτήρες" ξεθάβονται οι εστεμμένοι από τις διάφορες βασιλικές Αυλές οπού φιλοξενούνται, ώστε το όνομα τους να παίξει στα κομπιούτερ των "think tanks" των δυτικών χωρών, ως εναλλακτικό σενάριο για την επόμενη ήμερα της διακυβέρνησης των Βαλκανίων, αλλά και των πρώην ανατολικών χωρών.
Αν ζούσαν σήμερα οι Μαρξ και Ένγκελς, θα αρθρογραφούσαν ισχυριζόμενοι ότι ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Ευρώπη.
Η Ευρώπη που οραματίστηκαν και αγωνίστηκαν γι' αυτήν, δεν υπάρχει. Το Τείχος του Βερολίνου έπεσε, ο ψυχρός πόλεμος τέλειωσε, νέες γεωστρατηγικές πολιτικές χαράσσονται από λέσχες των ισχυρών, όπως ή Μπίλντερμπεργκ, ή τα διάφορα κέντρα μελετών, όπως είναι το "Κέντρο Στρατηγικής Διεθνών Μελετών" στις ΗΠΑ, στο όποιο διδάσκει ο καθοδηγητής της Μαντλιν Όλμπράιτ, Ζίγκμπνιου Μπρεζίνσκι, σύμβουλος επί θεμάτων Εθνικής Ασφάλειας του προέδρου των ΗΠΑ κατά τα έτη 1977-1981.
Η ΝΕΜΕΣΙΣ (τεύχος 6) παρουσίασε ρεπορτάζ για τη φετινή συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, πού έγινε στη Σίντρα της Πορτογαλίας. Σήμερα, σας αποκαλύπτουμε πώς ή Λέσχη μεθοδεύει από την περίοδο 1990-'02 την επάνοδο των έκπτωτων μοναρχών στους θρόνους των Βαλκανίων και των χωρών της πρώην Ανατολικής Ευρώπης.
Για την επίτευξη αυτού του σκοπού έχει στο πλευρό της διαμορφωτές της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ, όπως είναι διευθυντικά στελέχη των εφημερίδων "Le Mont", "Figaro","Die Zeit", του CNN, καθώς και αναλυτές Ινστιτούτων και Επιστημονικών Κέντρων, αλλά και το Ίντερνετ. Σκοπός της προσπάθειας αυτής, όπως έγραψε τότε ο αναλυτής της εφημερίδας "Quotidian de Paris", "είναι ή απόκτηση αποτελεσματικής κυριαρχίας σε διάφορα σημεία του κόσμου με τη μεσολάβηση κυβερνήσεων-ανδρεικέλων που κατευθύνονται από τους πολιτικούς του κάτω πατώματος".
Ή αποπομπή του ανυπάκουου Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς από την εξουσία, ή εγκατάσταση του πρίγκιπα Αλέξανδρου Καραγεώργεβιτς στη Σερβία και του Νικόλα Πέτροβιτς στο Μαυροβούνιο, ή κατανομή των πρώην χωρών του Συμφώνου της Βαρσοβίας σε σφαίρες οικονομικοπολιτικής επιρροής μεταξύ των Δυτικών, ή στήριξη νέων καθεστώτων, καθώς και ή διαπαιδαγώγηση νέων πολιτικών πού θα αναδυθούν από τον κατακερματισμό των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας αλλά και από την απόσχιση κρατών από Ομοσπονδίες -όπως έγινε με τις Δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ είναι από τους πρωτεύοντες στόχους της Λέσχης. Για την επίτευξη αυτών των στόχων, οι "Μπίλντερμπεργκερς" χρησιμοποίησαν τον ετήσιο προϋπολογισμό της Λέσχης, ύψους 30 εκατ. δολ., για την παρέμβαση τους στις εσωτερικές υποθέσεις των διαφόρων χωρών, κυρίως πρώην ανατολικών. Συμπληρωματικά ποσά προσέφεραν οι Τζ. Ανιέλι και Τα. Ροκφέλερ, οι Ιδιοκτήτες των Τραπεζών Chase Manhattan, Deutsche Bank, Dresdner Bank, των πολυεθνικών "Unilever", "Ciba-Geigy" (θυγατρικών της "Monsanto"), "Nestle", IBM, ITT, 'Coca-Cola", κ.α., αλλά και οι εστεμμένοι της Ευρώπης.
Έτσι εξηγείται γιατί ή βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, μόνιμο μέλος της Λέσχης, έχει μαζέψει και φιλοξενεί στην Αυλή της στη Μαδρίτη, κατά την τελευταία 15ετία, σχεδόν όλους τους έκπτωτους μονάρχες της Βαλκανικής, όπως τους Συμεών της Βουλγαρίας, Μιχαήλ της Ρουμανίας, Ζώγου Λέκα της Αλβανίας (τον απέλασε ο ίδιος ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος το 1979, με βασιλικό διάταγμα, γιατί, έκανε λαθρεμπόριο οπλών), αλλά και πρίγκιπες από τη Σερβία, την Αρμενία, τη Γεωργία και το Μαυροβούνιο.
Την κίνηση αυτή της Σοφίας υποστηρίζουν και οι άλλοι εστεμμένοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, όπως ή βασίλισσα της Ολλανδίας Τζουλιάνα και ή κόρη της Βεατρίκη, ή βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος, καθώς και ή καθολική οργάνωση "Opus Dei" ή οποία έχει τις ευλογίες του Βατικανού. Ενδεικτικό της στήριξης αυτής είναι ότι στο Λονδίνο, στο Παρίσι και τη Μαδρίτη λειτουργούν γραφεία στήριξης των εστεμμένων, τα όποια φροντίζουν για τη διεύρυνση του γενεαλογικού τους δένδρου, εξασφαλίζουν στους υποψήφιους μονάρχες οικόσημα, πιστοποιητικά, τίτλους ευγενείας και προωθούν τις δραστηριότητες τους όχι μόνο στις κοσμικές στήλες, αλλά και στις λοιπές σελίδες των ΜΜΕ καθώς και στα ειδησεογραφικά πρακτορεία.»

Ο Ζώγου Λέκα, έκπτωτος μονάρχης της
Αλβανίας. Σήμερα ζει στην Ν.Αφρική. Ηταν
η ευθεία γραμμή επικοινωνίας με τον Σαλί
Μπερίσα. Προσδοκία του η επιστροφή στον
θρόνο της Αλβανίας.

Τέλος Άρθρου.

Πολλά ακούγονται επίσης και για απόπειρα επαναφοράς των Χολστάϊν Γλυξμπουργκ στην Ελλάδα που με δημοψήφισμα τους είχε εκδιώξει οριστικά ο ελληνικός λαός το 1975. Χαλαρές κουβέντες για ίδρυση κόμματος. Ενώ ακόμα και στους τελευταίους ολυμπιακούς αγώνες της δικτατορικής Κίνας οι γλυξμπουργκ προπαγανδίστηκαν εμμέσως πλην σαφώς ως ηγέτες και νυν βασιλείς της ελλάδος(!) ακόμα και κατά την παρέλαση της Ολυμπιακής μας ομάδας στην τελετή έναρξης:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: