Σάββατο, Μαΐου 08, 2010

Ο ..."φιλοεβραίος" Alex Jones;;; Ας δούμε τι λέει ο ίδιος

Τον τελευταίο καιρό μερικές ξένες και ελληνικές ιστοσελίδες προσπαθούν επίμονα να παρουσιάσουν τον διάσημο αντινεοταξικό αμερικάνο δημοσιογράφο Alex Jones ως δήθεν εβραίο ή ως σιωνιστή!

Άλλοι παρουσιάζουν ένα παλιό σύντομο βίντεο από τη δεκαετία του 90 όπου ο Αλεξ Τζοουνς αναγνωρίζει το δίκαιο των εβραίων να έχουν ένα κράτος και μια πατρίδα στον πλανήτη ως δήθεν απόδειξη της σιωνιστικής ιδιότητας του Τζοουνς. Το βίντεο κόβετε σκοπίμως ακριβώς στο σημείο που ο Τζοουνς πάει να πει "δεν είμαι επίσης αντιάραβας".

Άλλοι λένε ότι ο Τζόουνς έχει εβραία γυναίκα και άρα είναι σιωνιστής ακόλουθος των συμφερόντων του Ισραήλ !!!

Είναι έτσι όμως τα πράγματα;;

Στο παρακάτω πρόσφατο και αναλυτικό και όχι παλιό βίντεο του …ΜΕΡΟΣ ΙΙ:
http://www.youtube.com/watch?v=ZiDK7xFy2mk

1) Ο Άλεξ Τζοουνς αναφέρει ότι το Ισραήλ έχει 400 πυρηνικά όπλα και βιολογικά όπλα που στοχεύουν συγκεκριμένες φυλές (ethnic bombs)

Ένας σιωνιστής θα το έλεγε ποτέ αυτό;

Απάντηση: Όχι, προσπαθούν να το αποκρύψουν όπως έκανε αυτός που τον πήρε τηλέφωνο και αυτοί που κατηγορούν τον Τζοουνς ως αντισημίτη. Οι Σιωνιστές ισχυρίζονται ότι δεν έχουν όπλα μαζικής καταστροφής ούτως ώστε να μπορούν να ισχυριστούν κατόπιν ότι είναι …δίκαιο να επιτεθούν προληπτικά εναντίον του Ιράν το οποίο πάει να κατασκευάσει όπλα μαζικής καταστροφής.


2) Ο Τζόουνς είναι εναντίον ενός ενδεχόμενου πολέμου επίθεσης των ΗΠΑ ή του Ισραήλ εναντίον του Ιράν, λόγω ότι αυτό πιθανότατα θα προκαλέσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ένας σιωνιστής θα το έλεγε ποτέ αυτό;

Απάντηση: Όχι, οι σιωνιστές είναι υπέρ της προληπτικής επίθεσης εναντίον του Ιράν.


3) Οι εβραίοι δεν είναι ο διάβολος

Ένας σιωνιστής θα το έλεγε ποτέ αυτό;

Απάντηση: Ναι. Το αντίθετο θα έλεγε ένας πωρωμένος από τυφλό φυλετικό μίσος Ναζιστής. Εκτός από το «Ναι» του σιωνιστή όμως ισχύει και το «Ναι» του οποιουδήποτε δίκαιου ανθρώπου που δεν μισεί κάποια φυλή στον πλανήτη αδιάκριτα, αλλά ξέρει ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι της εξουσίας που είναι φρικιά του ελέγχου και που είναι άπληστοι και αδίστακτοι και «διάβολοι», με αποτέλεσμα να υποφέρει ο υπόλοιπος κοσμάκης εξαιτίας τους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ανήκουν σε συγκεκριμένη φυλή ή φυλές. Όλες οι φυλές έχουν αδίστακτους εξουσιαστές και όλες οι φυλές έχουν και δίκαιους και έντιμους ανθρώπους. Αυτό το μήνυμα θέλει να τονίσει ο Αλεξ Τζόουνς και γι’αυτό δεν εστιάζει στις φυλές αλλά εστιάζει στην αδίστακτη εξουσία των μεγαλομανών υπερπλουσίων παρανοϊκών (με τον γενικό χαρακτηρισμό «ελιτ») που διψούν για έλεγχο και καταπίεση του κοσμάκη και των αδυνάμων.


4) Οι παππούδες μου πολέμησαν και πέθαναν στον Β’ΠΠ εναντίον του Χίτλερ

Ένας σιωνιστής θα το έλεγε ποτέ αυτό;

Απάντηση: Πιθανόν. Θα το έλεγε όμως σίγουρα και ένας Αμερικάνος και ένας Ρώσος και ειδικά ένας Έλληνας που πολέμησε εναντίον της Ναζιστικής Γερμανίας και του εγκληματικού παρανοϊκού Χίτλερ, μιας χιτλερικής Γερμανίας που παρανοϊκά αιματοκύλησε δίχως απολύτως κανέναν λόγο όλο τον πλανήτη, και ειδικώς κατέσφαξε αδίστακτα τους Έλληνες και την Ελλάδα με πάνω από 1.000.000 θύματα.


5) Είναι λάθος και ατιμωτικό για τους ισραηλινούς στρατιώτες που σκοτώνουν παλαιστίνιους και τα παιδιά τους και γελάνε ενώ αυτά πεθαίνουν!

Ένας σιωνιστής θα το έλεγε ποτέ αυτό;

Απάντηση: Όχι. Ένας Σιωνιστής υποστηρίζει ότι καλά κάνουν και τους σκοτώνουν γιατί δήθεν βρίσκονται σε άμυνα!!!


6) Δεν θέλω πολέμους και αλληλοσφαγές και δεν θέλω τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο

Ένας σιωνιστής θα το έλεγε ποτέ αυτό;

Απάντηση: Όχι. Ένας σιωνιστής θέλει τον πόλεμο εναντίον του Ιράν όπως ήθελε και τον πόλεμο εναντίον του Ιράκ ώστε να ιδρυθεί το μείζον Ισραήλ (περιφερειακή υπερδύναμη) στη μέση ανατολή. Αυτά που λέει ο Τζόουνς θα τα έλεγε επίσης και ένας ειρηνιστής.


7) Οι άραβες και οι ισραηλινοί είναι φυλετικά ξαδέλφια και κακώς αλληλοσκοτώνονται.

Ένας σιωνιστής θα το έλεγε ποτέ αυτό;

Απάντηση: Όχι. Έχουν διαχρονική διαμάχη και πολέμους με τους άραβες τους οποίους και μισούν.


8) Το Ισραήλ δημιουργεί ομάδες ψευδοτρομοκρατών (προβοκάτορες πράκτορες) για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του.

Ένας σιωνιστής θα το έλεγε ποτέ αυτό;

Απάντηση: Φυσικά Όχι. Ένας σιωνιστής θα έλεγε ότι όλοι οι τρομοκράτες είναι κακοί άραβες της Αλ Κάιντα που πρέπει να πεθάνουν και που πρέπει να εισβάλουμε στις χώρες που τους προστατεύουν ώστε να τους εξοντώσουμε.


9) Η κυβέρνηση του Ισραήλ είναι στρατοκρατική και δεν αφήνει τον λαό της να πάρει τον έλεγχο.

Ένας σιωνιστής θα το έλεγε ποτέ αυτό;

Απάντηση: Φυσικά Όχι. Λένε ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ είναι δίκαια και σωστή και ότι κάνει το κάνει για λόγους άμυνας και προστασίας του λαού του Ισραήλ.


10) Δεν θέλω να δίνουν οι ΗΠΑ και οι αμερικάνοι φορολογούμενοι οικονομική βοήθεια στο Ισραήλ και σε άλλες χώρες. (Το ίδιο υποστηρίζει και ο Ρον Πολ ο οποίος είναι υπέρ της μη επεμβατικότητας των ΗΠΑ σε ανεξάρτητες χώρες)

Ένας σιωνιστής θα το έλεγε ποτέ αυτό;

Απάντηση: Φυσικά Όχι, λένε ότι η φίλη και συμμαχική χώρα των ΗΠΑ καλώς στηρίζει με μεγάλη οικονομική βοήθεια το Ισραήλ και έτσι θα πρέπει να πράττει για πάντα ώστε να διασφαλίσει τα αμοιβαία συμφέροντα των Ισραήλ/ΗΠΑ στη μέση ανατολή.


11) O Άλεξ Τζοουνς καταγγέλει ότι το Ισραήλ κάνει αδίστακτη μαζική κατασκοπία εντός των ΗΠΑ (μέσω του Homeland Security και Ισραηλινών εταιρειών) παραβιάζοντας τις ελευθερίες και τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών των ΗΠΑ.

Ένας σιωνιστής θα το έλεγε ποτέ αυτό;

Απάντηση: Φυσικά όχι, αρνούνται κατηγορηματικά αυτές τις καταγγελίες.


Κλείνοντας απλά να αναφερθεί ότι δεν είναι απαραίτητo να είσαι εβραίος για να είσαι σιωνιστής. Σιωνιστές και ιμπεριαλιστές πολεμοκάπηλοι υποστηριχτές του μείζονος Ισραήλ υπάρχουν δυστυχώς ανάμεσα και σε άλλους λαούς (ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)..
Συνεπαγόμενα Αντι-Σιωνιστές και Ειρηνιστές υπάρχουν επίσης σε όλους τους λαούς και ευτυχώς ανάμεσα ΚΑΙ στο λαό του Ισραήλ! (βλ. ιδρύματα Naturei Karta)

Τελικώς, όσοι κατηγορούν τον Άλεξ Τζοουνς για σιωνιστή, απλά δεν τον έχουν καταλάβει ή το κάνουν εκ του πονηρού.

Τελικώς, όσοι κατηγορούν τον Άλεξ Τζοουνς για αντισημίτη, απλά δεν τον έχουν καταλάβει ή το κάνουν εκ του πονηρού.

Ο Άλεξ Τζόουνς είναι ένας πατριώτης Αμερικάνος αντινεοταξικός (κατά της Παγκόσμιας Κυβέρνησης) και ανήκει στην πτέρυγα των λεγόμενων συνταγματικών. (υπέρμαχοι του παλαιού συνταγματικού πολιτεύματος των ΗΠΑ των δικαιωμάτων του ανθρώπου -bill of rights- και της δημοκρατίας - republic)