Σάββατο, Μαΐου 16, 2009

Λέσχη Μπιλντερμπεργκ στην Αθήνα: η ατζέντα για το 2009 (II)

Τζειμς Π. Τάκερ
Αμερικαν Φρι Πρες
15 Μαϊου 2009

Οι επίλεκτοι της Μπιλντερμπεργκ όλοι τους εμφανίστηκαν με βλοσυρή όψη καθώς έβγαιναν από τις λιμουζίνες τους για να βαδίσουν στην αυστηρά φυλασσόμενη περιοχή του ξενοδοχείου του Αστέρα της Βουλιαγμένης στην Ελλάδα. Κατέφθασαν από το Αεροδρόμιο κοντά στην Αθήνα, συνοδευόμενοι από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η παγκόσμια οικονομία είναι στην κορυφή της φετινής ατζέντας της Μπιλντερμπεργκ. Πρόκειται να συζητήσουν για το πώς θα εκμεταλλευτούν την παγκόσμια ύφεση και τις κατασκευασμένες κρίσεις γύρω από την «γρίπη των χοίρων» για να προωθήσουν τους στόχους τους για την παγκόσμια κυβέρνηση. Η ατζέντα της Μπιλντερμπεργκ έχει επεκταθεί, όπως επίσης όμως έχει επεκταθεί και η παγκόσμια αφύπνιση.

Πηγές εντός της λέσχης αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα θα καθοδηγηθεί να κάνει μια ακόμα προσπάθεια για να σπρώξει τις ΗΠΑ να ενταχθούν στο Παγκόσμιο Ποινικό Δικαστήριο (Π.Π.Δ.). Η συνθήκη για το Π.Π.Δ., εάν επικυρωθεί από την γερουσία, θα γίνει υπέρτερη του συντάγματος, καθιστώντας την ικανή να υπερκεράσει τα Κογκρέσο και το Ανώτατο Δικαστήριο και να επιβάλει «Παγκόσμια Νομοθεσία» στην Αμερική.

Οι ηγέτες της Μπιλντερμπεργκ έχουν συνειδητοποιήσει ότι η όλη προσπάθεια πρέπει να διαχειριστεί με «δεξιοτεχνική λεπτότητα» εξαιτίας της παραδοσιακής εχθρικής τάσης της γερουσίας απέναντι στην ένταξη στο Π.Π.Δ.

Ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον που συμμετείχε στη Μπιλντερμπεργκ ως ένας άσημος κυβερνήτης του Άρκανσας το 1991 και αμέσως μετά τη συμμετοχή του στη λέσχη εξελέγην πρόεδρος το 1992, ενέκρινε την συνθήκη για το Π.Π.Δ., αν και μια δοκιμαστική ψηφοφορία έδειξε περισσότερους από 90 γερουσιαστές να έχουν ενστάσεις για τη συνθήκη, συμπεριλαμβανομένων και υποστηριχτών της παγκόσμιας κυβέρνησης που τρόμαξαν από πατριωτικούς ψηφοφόρους που συνειδητοποίησαν τους κινδύνους που εκτέθηκαν και από το Αμερικαν Φρι Πρες. Ετσι λοιπόν ο Κλίντον δεν τόλμησε να θέσει την συνθήκη του Π.Π.Δ για επικύρωση και εξαναγκάστηκε να περιμένει για μια αλλαγή τάσης στην πολιτική.

Η ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ

Η λέσχη ελέγχει τον πρόεδρο Ομπάμα, που βλέπει τον εαυτό του ως «πολίτη του κόσμου». Θα προσπαθήσει να καλοπιάσει τους υποστηριχτές της γερουσίας που φοβούνται να υποστηρίξουν την συνθήκη. Ελπίζει επίσης για μια ακόμα πιο στραμμένη προς τα αριστερά γερουσία μετά τις εκλογές του 2010. Ο στόχος του, όπως καθορίστηκε από την Μπιλντερμπεργκ, είναι να πείσει την νέα γερουσία (που θα εκλεγεί τον Ιανουάριο του 2010) να επικυρώσει την συνθήκη για το Π.Π.Δ. σε ανύποπτο χρόνο για αντίδραση από τον Τύπο, αργά σε μια νύχτα του Σαββάτου.

Δεν πρόκειται να διαβάσετε για αυτά στα ελεγχόμενα από την Μπιλντερμπεργκ έντυπα όπως η Ουάσιγκτον Ποστ, οι Νιου Γιορκ Τάιμς, οι Λος Ατζελες Τάιμς ή να ακούσετε κάτι σε κάποια από τα εταιρικά τηλεοπτικά δίκτυα.