Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2006

Eγκλήματα των πρωτο-Χριστιανών & Φανατισμός της υποτιθέμενης "θρησκείας της αγάπης"

Το τραγικό τέλος της μαθηματικού και φιλοσόφου Υπατίας

Το ότι η Υπατία ανακατεύτηκε στα πολιτικά θέματα της Αλεξάνδρειας είναι αδιαμφισβήτητο. Σαν παγανίστρια(ΔΕΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ POST ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ), που ασπάστηκε την ελληνική επιστημονική σκέψη και σαν πολιτικό πρόσωπο με επιρροή, η Υπατία βρέθηκε σε πολύ επικίνδυνη θέση σε μια όλο και πιο χριστιανική πόλη. Το 412 ο Κύριλλος, ένας φανατικός χριστιανός, έγινε Πατριάρχης της Αλεξάνδρειας και μεγάλη εχθρότητα αναπτύχθηκε μεταξύ του Κυρίλλου και του Ορέστη, του Ρωμαίου Κυβερνήτη της Αιγύπτου, ενός παλιού μαθητή και καλού φίλου της Υπατίας. Αμέσως μόλις πήρε την εξουσία, ο Κύριλλος άρχισε να διώκει τους Εβραίους(KAI ΑΝΤΙΣΙΜΗΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΜΑΣ... Καλός... χριστιανoύλης εξουσιαστής αυτός, γεμάτο χριστιανική αγάπη προς τους συνανθρώπους του..), διώχνοντας χιλιάδες από αυτούς από την πόλη. Έπειτα, παρά τη σφοδρή αντίθεση του Ορέστη, έστρεψε την προσοχή του στο να καθαρίσει την πόλη από του νεοπλατωνιστές("Θάνατος" στις μεγαλές πλατωνικές φιλοσοφίες από τους "καλούς" χριστιανούς... βλέπε: χριστιανικός σκοταδισμός). Αγνοώντας τις εκκλήσεις του Ορέστη, η Υπατία αρνήθηκε να απαρνηθεί τις ιδέες της και να ασπασθεί το Χριστιανισμό.
Ο Κύριλλος, ο οποίος αργότερα αναγορεύτηκε ο πατέρας τους δόγματος της Χριστιανικής Τριάδας και αγιοποιήθηκε(μάλιστα, αγιοποιήθηκε δηλαδή ένας φανατισμένος και μισαλόδοξος άνθρωπος ηθικός αυτουργός φρικιαστικής δολοφονίας) για το ζήλο του έβλεπε στην Υπατία μια συνεχή απειλή για τη διάδοση της Χριστιανικής πίστης, ο Κύριλλος, τουλάχιστον έμμεσα, ήταν η αιτία του τραγικού της θανάτου. Παρά κάθε επόμενη προσπάθεια να τον απαλλάξουν από το στίγμα του δολοφόνου, το αδιαμφισβήτητο γεγονός παραμένει ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να αποτρέψει το αποτρόπαιο και βίαιο έγκλημα. Το μόνο ελαφρυντικό που μπορεί κανείς να προσφέρει σαν υπεράσπισή του είναι το ότι, τυφλωμένος από τη μανία του φανατισμού, ο Κύριλλος θεωρούσε την Υπατία ως μάγισσα εκπρόσωπο του Κακού.(ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ!!!!!!!!!!)
Οι δολοφόνοι της Υπατίας ήταν Παραβολικοί, φανατικοί μοναχοί της Εκκλησίας του Αγ. Κυρίλλου της Ιερουσαλήμ, πιθανώς υποβοηθούμενοι από Νιτριανούς μοναχούς.(ΙΔΟΥ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΑΡΧΙΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ) Το αν ο Κύριλλος διέταξε ο ίδιος το φόνο παραμένει ανοικτό ερώτημα. Πάντως, δημιούργησε το λιγότερο το πολιτικό κλίμα που επέτρεψε μια τέτοια θηριωδία. Ο Κύριλλος αργότερα ονομάστηκε άγιος(!!!).
Ο Ορέστης ανέφερε τη δολοφονία και ζήτησε από τη Ρώμη να ξεκινήσει έρευνες. Αργότερα παραιτήθηκε και έφυγε από την Αλεξάνδρεια. Η έρευνα αναβλήθηκε πολλές φορές λόγω «έλλειψης μαρτύρων» και τελικά ο Κύριλλος ισχυρίσθηκε ότι η Υπατία ήταν ζωντανή και ζούσε στην Αθήνα.
Έτσι χάθηκε το 415 η μεγαλύτερη γυναίκα μύστης του αρχαίου κόσμου και μαζί της έπεσε και η Νεοπλατωνική Σχολή της Αλεξάνδρειας.(Τι μεγάλο κρίμα για την ιστορία και το μέλλον της ανθρωπότητας) Η μνήμη της Υπατίας πιθανώς τιμάται από την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία στο πρόσωπο της Αγ. Αικατερίνης της Αλεξάνδρειας. Κατά άλλους αυτή είναι διαφορετικό πρόσωπο, μια άλλη χριστιανή Αλεξανδρινή διανοούμενη που δολοφονήθηκε ένα μήνα πριν την Υπατία.

πηγή(ανεξάρτητη, μη δωδεκαθειστική-μη χριστιανική):
http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=80368

ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ:
Αφού την συλλαμβάνουν την οδηγούν μέσα στην εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ (άλλες πήγες αναφέρουν την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης) και αφού της ξεσκίζουν τα ρούχα ΤΗΣ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΚΟΧΥΛΙΑ, ΤΗΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.(Θαυμάστε "Χριστιανική Αγάπη" και "φιλελληνικότητα"!!!!!!!)

Τελικό σχόλιο:
Tα εβραιοχριστιανικά και γιαχβικά ιερατεία όταν λαμβάνουν μεγάλες εξουσίες από τους εκάστοτε δυνάστες και εξουσιαστές δεν χάνουν την ευκαιρία να επιδείξουν την δύναμη τους και να ασκήσουν το απίστευτο μένος και μίσος που έχουν για κάθε τι που εκπροσωπεί την ελληνικότητα και το ελεύθερο αδογμάτιστο διερευνητικό πνεύμα που αυτή αντιπροσωπεύει.

Σύντομα όμως θα λάβουν την δίκαια τιμωρία που τους αξίζει για τα εγκλήματά τους ανα τους αιώνες.

ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ, ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ' ΟΡΑ.