Σάββατο, Μαΐου 03, 2008

Διευκρινήσεις και περίληψη για την αποκαλυπτική συνέντευξη Ρούσσο

Ο σκηνοθέτης του Χόλυγουντ και παραγωγός ντοκυμαντέρ Ααρόν Ρούσσο αποκάλυψε τις κυνικές ομολογίες του Νίκ Ροκφέλερ, που προσωπικά του είπε ότι ο τελικός στόχος της «ελίτ» είναι να δημιουργήσει έναν ελεγχόμενο μέσω μικροτσιπ πληθυσμό ότι ο πόλεμος για την τρομοκρατία είναι μια απάτη, ο ροκφέλερ επίσης αναφέρθηκε και για «καταλυτικό γεγονός» που θα πυροδοτούσε τις εισβολές σε Ιράκ και Αφγανιστάν 11 μήνες πριν την 11η Σεπτεμβρίου.
Ο Ροκφέλερ είπε επίσης στο Ρούσσο ότι τα ιδρύματα της δυναστείας του δημιούργησαν και χρηματοδότησαν το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση με πραγματικό στόχο να διαλύσει την οικογένεια και τα παιδιά να μεγαλώνουν από την κυβέρνηση, καθώς και ότι ο πληθυσμιακός αποδεκατισμός (προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου - ευγονική) ήταν πάντα ένας θεμελιώδης στόχος της παγκόσμιας «ελιτ».

O Ρούσσο είναι πιθανόν περισσότερο γνωστός από την παραγωγή του Trading Places στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Eddie Murphy αλλά μπήκε τελευταία περισσότερο στο προσκήνιο με το ξεσκέπασμα του εγκληματικού -με σκοπό το ιδιωτικό κέρδος- συστήματος της Federal Reserve, στο αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ «Αμερική: Από την Ελευθερία στο Φασισμό».
(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ: http://video.google.com/videoplay?docid=5355374476580235299)

Ενώ ήταν σε ένα αγώνα εναντίον της επάρατου νόσου, ο Ρούσσο βρήκε χρόνο για να δώσει μια ιστορική συνέντευξη στον παραγωγό ντοκυμαντερ δημοσιογράφο Άλεξ Τζόουνς στην οποία αποκάλυψε ένα προς ένα όσα του είπε ο Ροκφέλερ σχετικά με την πορεία που βαδίζει ο κόσμος χειραγωγούμενος από την παγκόσμια «ελίτ».

Μετά το γύρισμα του δημοφιλούς βίντεο Mad as Hell το 1996-97, ο Ρούσσο ξεκίνησε την εκστρατεία του για να γίνει Κυβερνήτης της Νεβάδα, και τότε ακριβώς ο Ρούσσο άρχισε να τραβάει πλέον την προσοχή των Ροκφέλερ. Γνωρίστηκε και ανέπτυξε φιλίες με τον μεγαλοδικηγόρο Νικ Ροκφέλερ μέσω μιας γυναίκας δικηγόρου. Βλέποντας το πάθος του Ρούσσο και την ικανότητα του να προκαλέσει πολιτικές αλλαγές, ο Ροκφέλερ ξεκίνησε μια επιδέξια προσπάθεια για να τον στρατολογήσει στην «ελίτ».

Κατά την διάρκεια μια συζήτησης, ο Ροκφέλερ ρώτησε τον Ρούσσο εάν ενδιαφέρετε να ενταχθεί ως μέλος στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (C.F.R.) αλλά o Ρούσσο απέρριψε την πρόταση, λέγοντας ότι δεν είχε πρόθεση να «υποδουλώνει τους ανθρώπους».. Ο Ροκφέλερ κατόπιν κυνικά και ψυχρά τον ρώτησε «γιατί ενδιαφέρεσαι τόσο για τον λαουτζίκο;»

«Συνήθιζα να του λέω, ποιο είναι το νόημα όλων αυτών;;» καταθέτει ο Ρούσσο, «έχεις όλα τα λεφτά που χρειάζεσαι στον κόσμο, έχεις όλη την εξουσία που χρειάζεσαι, ποιο είναι το νόημα, ποιος είναι ο τελικός σκοπός;;;” Σε αυτό το ερώτημα ο Ροκφέλερ απάντησε ως εξής.. «Ο τελικός σκοπός είναι να τους τσιπώσουμε όλους, να ελέγξουμε όλη την κοινωνία, να ελέγξουμε όλο τον κόσμο μέσω των τραπεζιτών και της ελίτ!»

Ο Ροκφέλερ επίσης καθησύχασε τον Ρούσσο ότι εάν δεχτεί να ενταχθεί με αυτούς, το δικό του προσωπικό μικροτσιπ(κάρταRFID) θα είναι ειδικά τροποποιημένο έτσι ώστε να αποφεύγει την ανεπιθύμητη ενόχληση από τις αρχές και το αστυνομικό κράτος!!

O Ρούσσο καταθέτει επίσης ότι ο Ροκφέλερ του είπε 11 μήνες πριν την 11η Σεπτεμβρίου ότι θα συμβεί ένα «γεγονός»(δεν του διευκρίνισε τι ακριβώς θα είναι αυτό το γεγονός), και εξαιτίας αυτού του «γεγονότος» θα δοθεί η αφορμή για να εισβάλουμε στο Αφγανιστάν και να δρομολογήσουμε τους αγωγούς από την Κασπία, μετά πρόκειται να εισβάλουμε στο Ιράκ για να καταλάβουμε τις πετρελαιοπηγές και να ιδρύσουμε μια βάση στην Μέση Ανατολή, κατόπιν θα πάμε εναντίον του Τσάβεζ στη Βενεζουέλα. (Τα δύο πρώτα τα πέτυχαν, το τρίτο όχι ακόμα)

Ο Ροκφέλερ είπε επίσης στο Ρούσσο ότι μετά από αυτά τα γεγονότα θα αρχίσει να βλέπει στρατιώτες να ψάχνουν σπήλαια στο Αφγανιστάν και Πακιστάν, ψάχνοντας για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και ότι θα έλθει ένας «Πόλεμος εναντίον της τρομοκρατίας που δεν θα τελειώνει ποτέ, όπου δεν θα υπάρχει ένας αληθινός εχθρός, και το όλο πράγμα θα είναι μια μεγάλη απάτη», έτσι ώστε «η κυβέρνηση να μπορέσει να ελέγξει τον Αμερικανικό λαό». Σύμφωνα με την κατάθεση του Ρούσσο, ο οποίος ανάφερε επίσης ότι ο Ροκφέλερ γελούσε και αστειεύονταν κυνικά καθώς του έκανε αυτές τις καταπληκτικές «προβλέψεις».

Σε μια άλλη συζήτηση, ο Ροκφέλερ ρώτησε το Ρούσσο τι πιστεύει για το κίνημα για την γυναικεία απελευθέρωση. Η απάντηση του Ρούσσο ήταν ότι πιστεύει ότι πρόκειται για το δικαίωμα στην εργασία και το δικαίωμα της απόκτησης του ίδιου μισθού με τους άνδρες, όπως ακριβώς κέρδισαν και το δικαίωμα για να ψηφίσουν! Η απάντηση του Ρούσσο προκάλεσε στον Ροκφέλερ γέλιο και του ανταπάντησε λέγοντας: «Είσαι ηλίθιος! Εγώ θα σου πω περί τίνος πρόκειται. Eμείς οι Ροκφέλερ το χρηματοδοτήσαμε, χρηματοδοτήσαμε το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση, εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε όλες τις εφημερίδες και την τηλεόραση, - Το ίδρυμα Ροκφέλερ.»

Ο Ροκφέλερ ανάφερε επίσης στο Ρούσσο για τους δύο κύριους λόγους για τους οποίους η «ελίτ» χρηματοδότησε το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση.
Ο πρώτος λόγος ήταν ότι πριν από το κίνημα οι διεθνείς τραπεζίτες δεν μπορούσαν να φορολογήσουν τον μισό πληθυσμό, και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι το κίνημα τους επέτρεψε να βάλουν τα παιδιά στα σχολεία από μικρότερη ηλικία, έτσι ώστε να τα κατηχήσουν ώστε να αποδεχθούν το κράτος ως την κύρια τους «οικογένεια», διασπώντας το παραδοσιακό οικογενειακό μοντέλο. (κοινωνική μηχανολογία)

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται να δέσει με προηγούμενες αποκαλύψεις εκ μέρους της πρωτοπόρου φεμινίστριας Γκλόρια Στέινμεν ότι η CIA χρηματοδότησε το Μs. Magazine ως μέρος της ίδιας ατζέντας διάσπασης των παραδοσιακών οικογενειακών μοντέλων.

Ο Ροκφέλερ επίσης συχνά αναφέρονταν παθιασμένα στην ιδέα ότι «οι άνθρωποι πρέπει να εξουσιάζονται» από μια «ελίτ» και ότι ένα από τα εργαλεία ασκήσεως αυτής της εξουσίας ήταν και ο πληθυσμιακός έλεγχος, λέγοντας ότι «υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο», και ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να μειωθεί τουλάχιστον στο μισό.

Σύμφωνα με τις συζητήσεις Ροκφέλερ – Ρούσσο, ένα θέμα το οποίο ξέφυγε από τον έλεγχο της «ελιτ», ήταν και η Ισραηλινο-Παλαιστινιακή σύρραξη, με σοβαρές σκέψεις σε κάποια φάση να δώσουν στους Ισραηλινούς πολίτες από ένα εκατομμύριο δολάρια στον καθένα και να τους μετακινήσουν στην πολιτεία της Αριζόνα!

Ο Ρούσσο αηδιασμένος από τις κυνικές ομολογίες του Ροκφέλερ για τον παγκόσμιο έλεγχο των ανθρώπων από την "ελίτ", διέσπασε τη φιλία που είχε αρχικά αναπτύξει και έκοψε τελείως τις επαφές.Αφιερώνετε στη μνήμη του αγωνιστή της ελευθερίας Ααρόν Ρούσσο που αρνήθηκε τον πειρασμό της στρατολόγησης από την ελίτ και αποκάλυψε με θάρρος τα καταχθόνια σχέδια αυτών των καθαρμάτων.