Πέμπτη, Μαΐου 15, 2008

Η αποκάλυψη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης μέσα από τα ίδια τα λόγια των παγκοσμιοποιητών

(Oι παρενθέσεις δικές μας)


Είμαστε ευγνώμονες στην Ουάσιγκτον Ποστ, στους Νιού Γιορκ Τάιμς, στο Περιοδικό Τάιμ και άλλες μεγάλες εκδόσεις που οι διευθυντές τους συμμετείχαν στις συναντήσεις μας (σχ. CFR, bilderberg, trilateral) και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για εχεμύθεια (σχ. Ολικό συντονισμένο πληροφοριακό μπλακάουτ των μεγάλων ΜΜΕ για τις συναντήσεις CFR, bilderberg, trilateral).
Θα ήταν αδύναντον για εμάς να αναπτύξουμε τα σχέδια μας για τον κόσμο (σχ. συνωμοσία για Παγκόσμια κυβέρνηση των διεθνών τραπεζιτών κάτω από τον συντονισμό μιας ολιγομελούς μη εκλεγμένης ελιτ) εάν είμασταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια.
Άλλα ο κόσμος σήμερα είναι ποιο έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερ-εθνική κυριαρχία μιας διανοούμενης ελιτ και διεθνών τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που δοκιμάστηκε τους προηγούμενους αιώνες
(σχ. Το επιδικώμενο από την ελίτ τέλος της ανεξάρτητης κυριαρχίας των εθνών-κρατών και η προσπάθεια τους να ελέγξουν όλο τον κόσμο μέσω της παγκοσμιοποίησης) - Ντ.Ροκφέλερ (5 Ιουνίου 1991 - Συνάντηση Μπιλντερμπεργκ Μπάντεν-Μπάντεν Γερμανία)


"Για πάνω από ένα αιώνα, ιδεολογικοί εξτρεμιστές και στα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος χρησιμοποίησαν γνωστά περιστατικά για να επιτεθούν στην οικογένεια Ροκφέλερ για την υπερβολική επιρροή που ισχυρίζονται ότι έχει πάνω στα οικονμικά και πολιτικά ιδρύματα της Αμερικής. Μερικοί ακόμα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος κάποιας μυστικής σκευωρίας που εργάζεται εναντίον των συμφερόντων την Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένεια μου και εμένα ως "Διεθνιστές"(σχ.Παγκοσμιοποιητές) που συνωμοτούν με άλλους ανά τον κόσμο για να χτίσουν μια πιο ένιαία παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή - έναν ενιαίο κόσμο (σχ.Παγκόσμια κυβέρνηση) ... Εάν αυτή είναι η κατηγορία, τότε είμαι ένοχος και είμαι περήφανος γι'αυτό"
Ντ. Ροκφέλερ - Απομνημονεύματα 2002


"Είμαστε πάνω στο όριο μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια κατάλληλη μεγάλη κρίση (σχ. 11η Σεπτεμβρίου - Οικονομικό Κράχ) και τα έθνη θα αποδεχτούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη" Ντ.Ροκφέλερ - λίγα χρόνια πριν την 11η Σεπτεμβρίου


“Αυτό το τραγικό γεγονός μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον πρόεδρο Bush για να φέρει μπροστά αυτό που δήλωσε το ’91, μια φορά νομίζω ο πατέρας του, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη"
Η δήλωση του γερουσιαστή Gary Hart, αντιπροέδρου της λέσχης CFR (1 μέρα μετά την 11η Σεπτεμβρίου)


"Θα έχουμε Παγκόσμια Κυβέρνηση είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι εάν η παγκόσμια κυβέρνηση θα επιτευχθεί με συναίνεση ή με κατάκτηση <και βίαιο τρόπο>" - Τζέιμς Πολ Bάρμπουργκ
(17 Φεβ. 1950 - κατάθεση ενώπιων της Γερουσίας των ΗΠΑ. Ο Βάρμπουργκ ήταν ένας πράκτορας του μπλοκ Ροκφέλερ-Ροθτσιλντ και κύριος αρχιτέκτονας του συστήματος της Federal Reserve, ενός αντισυνταγματικού ιδιωτικού τραπεζικού μονοπωλίου που στήθηκε για την ηγεμονία των καρτέλ. Ο Τζέιμς Πολ Βάρμπουργκ ήταν ο γιός του Πολ Μοριτζ Βάρμπουργκ, ανηψιός του Φίλιξ Βάρμπουργκ και του Γιάκομπ Σιφ, και οι δυο μέλη του μετώπου των Ροθτσιλντ Κούν(Κοέν) Λοεμπ & Σια που χρηματοδότησε και έστησε την μπολσεβικική κομμουνιστική επανάσταση των Λένιν - Τρότσκυ διαμέσου του αδερφού του Τζέιμς, Μάξ Βάρμπουργκ, κεντρικού τραπεζίτη της Γερμανικής Κυβέρνησης.


Αυτός ήταν (ο Νίκολας Ροκφέλερ, μέλος της δυναστείας διεθνών τραπεζιτών Ροκφέλερ, ο ίδιος μεγαλοδικηγόρος και πρώην φίλος του Ααρόν Ρούσσο) που μου είπε 11 μήνες πριν συμβεί η 9/11 ότι επρόκειτο να συμβεί ένα γεγονός, ποτέ δεν μου είπε τι θα ήταν αυτό, και εξαιτίας αυτού του γεγονότος πρόκειται να εισβάλουμε στο Αφγανιστάν για να δρομολογήσουμε αγωγούς από την Κασπία Θάλασσα, μετά πρόκειται να εισβάλουμε στο Ιρακ για να καταλάβουμε τις πετρελαιοπηγές και να εγκαταστήσουμε μία βάση στη μέση ανατολή και να τα κάνουμε όλα μέρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μετά θα πάμε εναντίον του Τσάβεζ στη Βενεζουέλα." - Ααρον Ρούσσο - (συνέντευξη προς Alex Jones)


Επιπλέον η διαδικασία της μετατροπής, ακόμα και αν φέρει επαναστατική αλλαγή, πιθανότατα θα είναι χρονοβόρα, εκτός και εάν συμβεί κάποιο καταστροφικό και καταλυτικό γεγονός, σαν ένα νέο Περλ Χάρμπορ. (Νέος Αμερικανικός Αιώνας, ιμπεριαλιστικό έγγραφο των νεοσυντηρητικών του Μπους - ημερομηνία εγγράφου Σεπτέμβριος 2000)